futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

Foci vébé futós szemmel - Fura szerzetek és szőrzetek

2014. július 07. - SimonyiBalázs

focista hajviselet2.pngJaj, mindjárt vége a vébének, és újabb négy év centivágás jön. Dobjuk fel a szomorkás hangulatot! Az egyik kedvenc kiadványomat a Toseland-tesók csinálják: grafikába öntik a világ érdekes dolgait. Két könyvük jelent meg eddig, az Infographica és a Sportographica. Utóbbin minden sportfan jól szórakozhat: statisztikai érdekességek, sporttörténeti tudnivalók vagy lényegtelen, de vicces sporttárgyú grafikák sorjáznak (utóbbira példa: milyen állatok rohantak be legtöbbet sporteseményekre?) Az egy különösen találó grafikán a leghíresebb VB-hajviseletek szerepelnek: Gullit, Ronaldo, Valderrama, Waddle, Lalas, Baggio (a copfos zseni!), Keegan, Barthez, Xavier, Beckham.

focista hajviselet.jpg

Ezek a hajak már-már mítikussá váltak, de az idei vébé is tartogatott különc fazonokat. Az látható, hogy Fellaini itt is, ott is kedvenc. Ezt már a The Guardian kitűnő illusztrátora, Toby Triumph készítette.

World-Cup-2014-footballer-014.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr296397821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása