futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

BÜNTETŐKÖR #34 Speakerek 2. | Villámkérdések, gázsi és egyebek

2021. április 19. - SimonyiBalázs

speaker2_blog.jpg

Egy részük azt szereti, amikor az első megszólalásuk belehasít a községbe, és jelzi: itt biza verseny lesz.

A másikuk pedig amikor lezárhatják, nyugtázhatják: jó verseny volt. Kiderül a műsorból az is, hogy mit csinálnának egy kanál vízzel és egymással... Olvass tovább és hallgatózz!

Keresd:  iTunes, Spotify, Mixcloud

Még több poszt és podcast, futós kerekasztal, portré, szakmai vita és műhelytitok❓

Patronálj: Légy mecénás! www.patreon.com/nemaze. Itt hozzáférsz exkluzív tartalmakhoz is

Figyelj: Írni, hangosítani bizony munka. Az erre fordított energiákat, időt fedezni kell. Köszönöm!

buntetokor_tablo_fb_fejlec_3.jpg

Régen, 30-40 éve is volt szpíker, de kimerült a tájékoztatásban, és az elsők köszöntésében - sokak szerint jó lenne ez ma is, olyan trend lehetne mint a zöldülés a versenyeken.

134061030_4113015538727538_764342078190065291_n.jpg

Hiszen ma szól a zene (vagy retro vagy az elmúlt 10 év feel-good limonádéja), van koreográfia, készülnek poénokkal, speciális hangulatot teremtenek a bemelegítéstől a célig.

andri.jpg

Ők a futás szabadtéri cermóniamesterei, de nagy különbség van a felkészületlen ordibálás és az értő kommentálás, a lakodalmi hangulat vagy a sportünnep között. És aminek van helye egy rakparton, lehet, hogy az erdőben, egy terepversenyen nincs.

Nem ők kérték, így alakult: leginkább a szervező és ma már persze sok-sok futó gondolja úgy, hogy muszáj speaker. Mint a plázában és liftben vagy telefonos várakoztatásban a kéretlennek vélt, de nyugtatásból, udvariasságból játszott zenei kíséret.

118510578_1400386670155540_4642217362196466154_o.jpg

De mivel a többség a munkáját jól végzi, így igény van a showman kommentátorkodásra.

Folytatódik a futás magyar hangjainak kerekasztala. Műhelytitkok, a speakerkedés háttere, sztorik, bakik, izgalmas vagy megható esetek.

mecsk_trail_2017_1.jpg

A Büntetőkörben továbbra is Péter Attila, Kozma András, Kandó Tamás és Horváth Joe speakerek - 2. rész.


Become a Patron!

MILYEN PODCASTOKAT HALLGATHATSZ TŐLEM? Itt van mind a négy!

Büntetőkör

Runner's Worlddel közös adás, és itt az újsággal közös metszéspontunkba eső alakokat szólaltatok meg, vesézek ki témákat a teljesség és részrehajlás igénye nélkül. Egyszerű kérdező és társalkodópartner vagyok, nem török riporteri nívódíjra. A felvételek ott készülnek és úgy, ahol és ahogy az interjúalannyal összehoz minket az élet. 

kepernyofoto_2020-08-28_16_31_39.png

Többek közt a patronálók támogatásából indult két további futós podcastom is.

IzzóSztár

Minden, ami a Büntetőkör kereteit szétfeszíti, ami speciális, ami szívügyem vagy ami extra és ekluzív. Dedikált tartalom egy elkötelezett közösségnek.

izzostar-logo-kis-transparent.png

 

Laza Tízes. A Büntetőkör szakmai, "futószubkulturálisabb" adásával ellentétben ez könnyedebb, populárisabb. Az első évad 6 részes, és tavasszal indul a második évad.

Házigazdaként olyan közismert emberekkel beszélgetek, akik az élet különböző területein munkálkodnak, a futás mégis összeköti őket. Elég impozáns a vendéglista: Palya Bea, Parti Nagy Lajos, Nick Thorpe, Veiszer Alinda, Nagy László, Esterházy Marcell, Bagossy László, Tompa Andrea, Ónodi Eszter, Miklósa Erika, Gajdos Tamás és még sokan mások...

lazatizes_fb_cover_v2_1.jpg

Elindult a VersenyKözpont podcast, amiben nagy témákat dolgozok fel, illetve amiben márkázott tartalom jelenik meg: igényes környezetben hallhatsz versenyekről, futós cuccokról, táplálékkiegészítőkről.  Legutóbb a magyar ultrafutás jelenéről készült kör- és kórkép.

versenykozpont_logo_1x2.jpg

Keresd a podcastokat ezeken a streaming felületeken: iTunes, Spotify, Mixcloud, HearThis, Anchor. 

Podcastet hallgatni akkor is tudtok, amikor főztök, autóztok, tömegközlekedési járművön robogtok, kertészkedtek, pakoltok, szobát festetek, amikor könyvet olvasni sajnos nincs idő vagy lehetőség, és persze amikor sportoltok. Informál, szórakoztat és elgondolkoztat. Altatónak sem utolsó. És kevesebből is kijön a támogatása, mintha vennél egy levél xanaxot vagy macskagyökér-kivonatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr2316492616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása