futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

A lastexpénisz a reklámpiacon hasít

2012. szeptember 25. - SimonyiBalázs

Spuri hirdetés SIMONYI.JPG

Szóval az történt, hogy az aktuális negyedévi (2012/3) Spuri magazin utolsó oldalán megláttam magamat, amint a tavalyi budapesti maratonon a célkapuban pózolok. A befutó futómat szeretem, a Berlin Marathonon honosítottam meg a célban levett surranókat, s a nézőket tapsolásra bíztató cipő-összeütögetést. Ezért jó, ha van bokára tépőzározható chiptartód. .-)

Ugyanakkor sosem akartam amolyan wannabe-reklámarc lenni, ha nem muszáj. Pláne nem a nevemmel feliratozott triatlonos mezemben. Még szerencse, hogy a lastexruha alatti péniszemet (copyright Eszter) a rajtszám diszkréten takarja. Szóval aki ezért a csőbehúzó, hangzatos cím miatt kattintott ide, azzal közlöm, a lastexpéniszről ennyit, de itt még videón is látható :-).

Én örülök, ha a futás fancy, sőt hype-ja van, sőt trendi, és én is mindent megteszek, h botcsinálta prófétaként vigyem a jóhírét. De mivel kvázi velem (is) reklámozzák, hogy "ajándékozz futást", kicsit utánanéztem. 

Tehát, ha a BSI irodájában nevezel, vagy ezt a pdf-et kinyomtatod, kitöltöd és úgy visszaküldöd, akkor elvileg aláírod, vállalod, hogy BSI/Futanet promófilmben, szórólapon, plakáton, akármilyen PR-anyagon szereplhetsz.

Viszont, én leginkább online nevezek. Ott hiába kerestem, nincsenek leírva ezen feltételek, tehát aki online regisztrál nem is ad(hat)ja beleegyezését, hogy rajta legyen bármilyen anyagon a későbbiekben. Ez en egy koncertjegy, amire rá van nyomtatva, hogyha belépsz a Szigetre/BS-be/akárhova, akkor rólad képfelvétel késuzülhet anyagi ellenszolgálatatás és korlátlan felhasználás nékül.

Tovább kerestem, de még itt sem találtam. Pedig ez egy kifejezetten futóversenyen való részvételről szóló rész. Summázva: Kocsis Árpi, Tapír, vagy valaki illetékes, ez nem stimmel: az OK, ha aláírjuk, de az nem OK, hogy akkor is két lábon járó reklámfelületek leszünk, ha online klikkelgetünk.

Ha valami nem stimmel, javítsatok ki, és updatelem!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr114799447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása