futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

BÜNTETŐKÖR #58 Futópletykák 1. | Cseke Lilla & Garai Ágnes

2022. szeptember 21. - SimonyiBalázs

futpletyka_blog_1_fekvo.jpg

Ez volt az első olyan podcast, amiben bevallottan fogalmam sem volt, mi fog történni, mivel és mire készüljek. A dühöngő és agyzsibbasztó nyár közepén, az uborkaszezonban készült - ez a kétértelmű kifejezés a podcastban is előkerül sűrűn. Kifejezetten felkérés miatt jött létre - ezt fontos hangsúlyoznom, egyben elhatárolódnom. Persze jól szórakoztam közben. És ez csak az első rész!

A patronálók az adás első óráját videón is nézhetik, ha a hang alapján nem tudnák elképzelni, mi zajlott... www.patreon.com/nemaze

Become a Patron!

Nem is tudom, mit írjak még bevezetőnek. Szürreális két adás ez, ami úgy indukálódott, hogy a lányok teljesen józanul egy Runner's World rendezvényen firtatták, hogy miért nincs futópletykás adás, miért kell mindig portrézni, meg sporttörténetezni. Legyenek igazi szaftos sztorik, vérmes vélemények, szóömleny és szabad asszociációk. 

OK lányok, the floor is yours. Induljon a futó Muppet-show, amiben a két öreg szerepét a két grácia veszi át, a harmadik én leszek. Cseke Lilla nyert az elmúlt években számos OB-t, UB-t, Dr. Garai Ágnes Szonja pedig idén villantotta meg magát úgy istenigazából, de ők ketten csapatban is jók: a Sashegyi Gepárdok tagjaként maratoni OB dobogóra kerültek. Majd a 100km-es vébén is részt vettek idén szeptemberben, Lilla pedig nemrég tért vissza a 24 órás EB-ről.

buntetokor_tablo_fb_fejlec_uj_2022.jpg

Érdekel ez az adás, a jövőbeliek az eddigi nagyinterjúk, vagy a másik három tematikus futópodcastom? Akkor szállj be a finanszírozásba, patronáld a 10 éve fennálló blog és a podcast nyilvános működését, továbbá férj hozzá exkluzív tartalmakhoz is, amik a a futás vonzáskörzetében levő, izgalmas és értékes alakokról, témákról készülnek.

Keresd őket a Spotify, iTunes, Google Podcasts, Mixcloud, Anchor streaming platformokon.

4_podcast_kep.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr7217935348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása