futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

Egy csütörtök itthon és Kenyában

2014. március 07. - SimonyiBalázs

Magyarország. Torkos csütörtökök. Zabálás. (Legutóbb tegnap, március 6-án országszerte. A reklámképet a Csalogató Étterem honlapjáról szedtem. Hm.)

torkos_csutortok_2013.jpg

Kenya. Fartlek csütörtökök. Futás.

A Kenya felföldi részén fekvő Itenben rendszeresek a fartlek csütörtökök, sokszor 1000 résztvevő is összegyűlik. A legtöbbjüknek nincs edzője, csak kedvtelésből fut, meg a közösségi élmény kedvéért. Az edzésterv alapján futók hétfőnként állóképességi tréninget végeznek, kedden pályaatlétikáznak, csütörtökön fartlek ugye, szombaton meg a hosszúfutások. Képek egy ilyen buliról itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr85841759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2014.03.12. 19:08:50

Annyi mindent lehetne most ide irni, kezdve a TCS fikazastol, a bulvarosra sikeredett összevetesig, de en inkabb a 9:42-nel hajrazo birkara hivnam fel a figyelmet! Siman letolta az elöl futo zöldpolos versenyzöt is! :-)
süti beállítások módosítása