futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

IZZÓSZTÁR #24 Best of T.E.S.I.

2022. június 17. - SimonyiBalázs

tesi_izzosztar_24_fekvo_kis.jpeg

A szemléletformáló sorozat (9 rész a Büntetőkörön) összefoglalása, válogatott interjúrészletei. Csak a Patreonon!

Egyéni történeteken, tapasztalatokon tárul fel a tesihez való kapcsolatunk diák, szülő és tanár részéről.

Az adásokban feltűnik sok aktív és nyugdíjas testnevelő, közismert ember, főállású, besegítő, napközis, speciális igényű gyerekekkel foglalkozó, külföldön élő vagy gyerekeit alapítványi suliba járató szülő, edző, gyógytornász és fizioterapeuta. Frusztráció, öröm, motiváció, hozzáállás, módszerek, sztereotípiák, hasznosság, misszió, sport az iskolában... 

A teljes adás: 

Become a Patron! 

buntetokor_tablo_fb_fejlec_uj_2022.jpg

Érdekel ez az adás, a jövőbeliek az eddigi nagyinterjúk, vagy a másik három tematikus futópodcastom? Akkor szállj be a finanszírozásba, patronáld a 10 éve fennálló blog és a podcast nyilvános működését, továbbá férj hozzá exkluzív tartalmakhoz is, amik a a futás vonzáskörzetében levő, izgalmas és értékes alakokról, témákról készülnek.

Keresd őket a Spotify, iTunes, Google Podcasts, Mixcloud, Anchor streaming platformokon.

4_podcast_kep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr5217860779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiralysannyi 2022.06.28. 07:24:45

Remek adások.
Nekem remek emlékeim voltak az általános és a középsuliban is. Csak olyan tanáraim voltak akik mindig velünk együtt csináltál vagy megmutatták a gyakorlatokat.
süti beállítások módosítása