futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

KÖZLEMÉNY | Black Hole

2023. április 01. - SimonyiBalázs

Köszönöm az érdeklődéseket. A további kérdéseket megelőzve jelzem, hogy a mai, 2023. 04. 01-ei Black Hole verseny megrendezésében, népszerűsítésében, szervezésében – szándékom ellenére - nem volt lehetőségem részt venni.

A versennyel kapcsolatos számos előzetes, hivatalos tájékoztatás során erről sajnos nem esett szó. Azonban én a fairség jegyében fontosnak érzem, hogy erről a futótársadalom - ami a versenyt velem (is) azonosítja - tudomást szerezzen.

Bízom a kialakult kellemetlen helyzet békés rendezésében, amely érdekében megtettem a szükséges, lépéseket. Az ügyről egyelőre nem szeretnék részletesebben nyilatkozni.

Jó futást.

⚫️ Simonyi Balázs, a Black Hole ötletgazdája, megalkotója, egyik korábbi szervezője.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr2118090782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2023.04.11. 12:56:36

van azóta valami? senki nem mondott semmi, pedig ez érdekes lenne, hol, mi, miért ment félre.
vagy találjunk ki egy teljesen vad, totál nem igaz történetet és terjesszük azt?! :D

SimonyiBalázs 2023.04.13. 21:19:16

Sorry, de ez privátügy két fél között, ami eddig a publikumra tartozott, elmondtam. Hogy ki mit terjeszt és talál ki, az csak a kreativitást fejleszti és a pletykakutatók phd témáit növeszti.
süti beállítások módosítása