futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

A futókommandó

2013. december 06. - SimonyiBalázs

Képernyőfotó 2013-12-02 - 22.21.08.pngHja, kérem, a bő pólós idők… Amikor csak úgy vaktába bele a világba rótták az akkor még friss viacolor-rekortánon. Amikor még óra sem volt a MAC-nál. Amikor még az izotóniás ital Dom Pérignon-féle luxuspezsgőnek számított. Ma már, a HOKA-zselé-NikePod korszakban ez megmosolygnivaló csökevény. Pedig alig 10 éve történt, Kropkó Péter még versenyzett, igaz már azt kereste, hol tehetné le a pontot. Két mozógképes részben elemezte a szigetfutók mozgását.

1. rész (itt a vége felé kezdi) https://www.youtube.com/watch?v=iwaEV3Esj4w#t=243 

2. rész (itt pedig már pacekba rögtön) https://www.youtube.com/watch?v=elV4XuQ11zo#t=254

A legjobb, amikor hosszú hezitálás után, halkan megjegyzi 3:30-nál: "… főleg annak, akinek nagyobbak a mellei." Még jó, hogy nem azt mondja, hogy milyen jók a virgácsai. Pedig stílszerű lenne Mikulás idején.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr715672432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása