futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

Adó 1% + kérdezz a Büntetőkör podcastban

2020. május 19. - SimonyiBalázs

Két szolgálati közlemény gyors reagálásúaknak!  

buntetokor1.jpg

1) Holnapig, május 20. éjfélig tudjátok az 1%-ot felajánlani. Nem macera, ha nincs könyvelőd: a NAV oldalán van leokézható, NAV által megcsinált adóbevallás, ott tudjátok 2 kattintással segíteni a civileket. Három szervezetet ajánlok tapasztalatból és elfogultan a sok remek lehetőség közül.

- A Suhanj! Alapítvány a fogyatékkal élők sportolásáért tesz rengeteget. Adószám: 18139493-2-41

- A Magyar Hospice Alapítvány a gyógyíthatatlan betegek méltóságát és életminőségét őrzi az utolsó pillanatig.

19663258-1-41

Az I. Sz. Bókay Gyermekklinika pedig a gyerekeket menti magas színvonalon és európai körülmények közt. Ami elképesztő: 1839 óta szünet nélkül (azaz egyetlen napra sem zárt be az elmúlt 181 év alatt!) a gyógyítás szolgálatában működik! 18222432-1-42

2) Közkívánatra lehet kérdezni a következő Büntetőkör podcastban! A futóórákról beszélünk majd ki mindent (is). Eleve: kell vagy nem kell, mit mér, mit nem, és mit kéne? Pontosság, pulzusmérés, trackek, óraviselés ügyes-bajos dolgai, navigációs lehetőségek, hasznok és hátrányok, milyen felületek vannak, edző vs algoritmus - ezekről is beszélünk edzői, versenyszervezői és gyártói szempontból. Bármilyen kérdést előzetesen szívesen fogadunk ideírt kommentként vagy a blog FB oldalára írt üzenetként május 21. csütörtök 15h-ig.

Köszi

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr415708314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2020.05.29. 15:40:30

na, de jól észrevettem, h lehet kérdezni... :D
süti beállítások módosítása