futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

IZZÓSZTÁR #2 Cseke Lilla, Sass Dani & Ács Gábor

2021. február 15. - SimonyiBalázs

wizz_futok_blogra_tegla.jpg

Ez itt az Izzósztár podcast, a blog különkiadása. Ami nem fér a Büntetőkör vagy a Laza Tízes futós podcastjaim keretei közé, vagy ami sajátos, speciális futós hangi tartalom, az itt jelenik meg

Jöjjön egy igazi "futószendvics": két férfi közt egy hölgy. A műsor előzetese:

A 2. rész vendégeiről bővebben...

A teljes, 71 perces adás a Patreon-támogatóknak elérhető itt: www.patreon.com/nemaze. 

buntetokor_tablo_fb_fejlec_3.jpg

 

Cseke Lilla,

ma1_5258.jpg

aki már 2019-ben az Év Ultrafutója lett, pedig csak 2017-ben lépett be az ultra világába. 2019-ben egy kivétellel minden versenyt megnyert, amin elindult. UTT65 és Korinthosz81 győztes, és 207 km-es 24 órája van. 

Sass Dani,

ma1_5246.jpg

gasztroblogger, kajás műsorok (Konyhafőnök, Idesüss, Vacsorakirály) tévés műsorvezetője. Ő az adás legfiatalabbja, aki 10 évesen már piskótát készít. Rrajong a gasztronómiáért, de állítja: nem szakács. A világ 1%-ába akart tartozni azzaz, hogy maratont fut. Beszélt a celebvilágról, márkaépítésről, étterembe járásról és ultra közben ajánlott kajákról, no és az első félmaraton leküzdéséről.

Ács Gábor

ma1_5357.jpg

gazdasági újságíró, de lehetne mindenes is: szerkesztő, beleszóló, szakértő, megmondó, átgondoló, nemértő, kérdező. Emblematikus médiumok stabil szerzője: Forbes, Millásreggeli. Elsősorban tőzsdei és üzleti témákban publikál. Pár éve Fapados forradalom címmel könyvet írt az olcsó repülőjáratopkról és hatásaikról. Részt vett már kutyaszános kalandtúrán a sarkkörön, szervezett tájfutó OB-t, és rendszeresen interjúzik milliárdosokkal, akikről kiderül, mennyire akarnak a futás ügye mellé állni.

A beszélgetéseket még 2020 szeptember 6-án vettük fel a Wizzair Félmaratonon az NN biztosító sátrában, miután mindenki - az interjúalanyok és a házigazda is - lefutotta a versenyt.

ma1_5293.jpg

Jöjjön tehát három érdekes figura, akik teljesen más területen dolgoznak, a futás mégis összeköti öket. 

A patronálástól függően egyre több lesz az olyan exkluzív (vizuális, hangi vagy írott) tartalmakból, amik a futás vonzáskörzetében levő, izgalmas alakokkal-alakokról készülnek, és amiknek teljes terjedelmét csak a patronálók hallgathatják. Ha támogatnád a 10 éve fennálló blog és a podcast működését, gyere a Patreonra. Jó hallgatózást és kösz a támogatást! 

Become a Patron!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr8316428422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása