futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

BÜNTETŐKÖR #59 Futópletykák 2. | Garai Ágnes & Cseke Lilla

2022. szeptember 29. - SimonyiBalázs

futopletyka_blog_2_fekvo.jpg

Folytatódik az édeshármas. A Ronyecz Mária-hangú Cseke Lilla és a Szőke Ciklon Garai Ágnes ismét lecsap, én meg csak pislogok, mint Rozi a moziban. 

Mi történik a futótáborban? Atléta-tinder, azaz csajozás és pasizás edzésen, versenyen. Valódi vagy csak képzelt futókalandok és kalandor futók Meg ami felé közben elkalandoztunk. További szaftos sztorik, agymenések, szócséplés, pusztba kiáltás, befeketítés, utalgatás, fumigálás!

Become a Patron!

buntetokor_tablo_fb_fejlec_uj_2022.jpg

Érdekel ez az adás, a jövőbeliek az eddigi nagyinterjúk, vagy a másik három tematikus futópodcastom? Akkor szállj be a finanszírozásba, patronáld a 10 éve fennálló blog és a podcast nyilvános működését, továbbá férj hozzá exkluzív tartalmakhoz is, amik a a futás vonzáskörzetében levő, izgalmas és értékes alakokról, témákról készülnek.

Keresd őket a Spotify, iTunes, Google Podcasts, Mixcloud, Anchor streaming platformokon.

4_podcast_kep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr9917937066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása