futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

IZZÓSZTÁR #37 Szponzoráció 2.

Gyimóthy Tamás & Czunyi Károly

2023. február 01. - SimonyiBalázs

szponzoracio_fekvo2.jpg

Folytatjuk a termékforgalmazókkal, akik egyben szponzorok és influálók is.

Czunyi Károly (Hoka, Gu, Teva, Coros és egyéb outdoor termékek) & Gyimóthy Tamás (Compressport, T8) mesél sztorikat, komolyan veti össze a múltat s jelenkort, és a jövőbe is néznek bizakodóan. Sőt Csanya is beékelődik az adásba!

Teljes adás podcastként és mozgóképben csak a Patreonon. Előzetes a PodPaden vagy a Spotify-on.

Megidézzük Csanya szponzorációról szóló tavalyi posztját is.kepernyofoto_2022-12-22_21_35_00.png

Nálam nagyobb rajongója csak egy van: önmaga.

kepernyofoto_2022-12-22_21_35_17.png

Igaz Karcsi is gyűjti az önmagára utaló emléktárgyakat.

img_0628.JPG

Felidézzük Ruscsák Kriszta Hoka-márkanagykövetségről lemondó posztját is.

HOKA-nagykövetségemet is, és arra jutottam, hogy ôszinte örömet okozott az együttmûködésünknek az a fele, hogy szuper cipôket és ruhákat tesztelhettem (de ez azelôtt is így volt, régóta futok Hokában, a szimpátia nem megvásárolt).

De a történet másik fele, az errôl való online kommunikáció, posztolás, szelfizés, összességében a nagykövetség rájöttem, nem az én világom.

Ahhoz pedig túl rövid az élet, hogy olyasvalamivel töltsem, amiben nem lelem örömömet, emellett ez a márka megérdemli, hogy olyanok képviseljék, akik élvezettel teszik ezt. Úgy gondolom, hogy a HOKA egy fantasztikus cég, és különösen jólesett, hogy úgy kértek fel a képviseletükre, hogy a) jó messze lakom, és b) párszáz követôvel igazán nem vagyok egy nagy platform, csak jól futok.

Az utazási korlátozások miatt sajnos sem a csapatban, sem a tesztnapokon, vagy más eseményeken nem tudtam úgy jelen lenni, ahogy szerettem volna, és ahogy egy magyarországi nagykövetnek remélem nem okoz majd ez problémát. Köszönöm ezt az évet, és az eddigieknél is nagyobb sikereket kívánok, én a továbbiakban is HOKÁban fogok futni, just saying. 

 

(Apró megjegyzés: üzenném azoknak, akik piedesztálra emelnek és szentként kezelnek egy nem támogatott futót, vagy tudni vélik, hogy ki hogy lett/nem lett szponzorált, hogy irigylésre méltó a mindentudásuk, nekem azért beletelt 7-8 hónapomba, hogy saját tapasztalat alapján megformáljam a véleményemet a témáról)

És végigveszem mint az István, a királyban:

Ó mennyit ér az ember ha...

Nevezetesen, ha egy szponzorált megkap havonta egy csomó terméket mondjuk 500.000 forint értékben, akkor öt évre 2.5 millió forintért adja el magát?

Tudjátok mennyi kap egy kiemelt statiszta egyéves licenszre egy szar magyar reklámfilmért? És akkor nem részletezem mi van, ha óriásplakátra is kerül, és nemcsak tévére, hanem netre, printre is megveszik a jogokat.

Become a Patron! 

Az Izzósztárban a szponzorok képviseletében Czunyi Károly és Gyimóthy Tamás, 2. rész.

buntetokor_tablo_fb_fejlec_uj_2022.jpg

Érdekel ez az adás, a jövőbeliek az eddigi nagyinterjúk, vagy a másik három tematikus futópodcastom? Akkor szállj be a finanszírozásba, patronáld a 10 éve fennálló blog és a podcast nyilvános működését, továbbá férj hozzá exkluzív tartalmakhoz is, amik a a futás vonzáskörzetében levő, izgalmas és értékes alakokról, témákról készülnek.

Keresd őket a Spotify és Podpad, Anchor streaming platformokon.

4_podcast_kep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr6818008780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása