futó gondolatok

nem azé, aki fut

nem azé, aki fut

Ókori idegenvezetés Athén-Korinthosz-Spárta

2024. szeptember 26. - SimonyiBalázs

Gyanítom, idén nem írok beszámolót a világ egyik legrosszabb frissítésű, arányaiban legtúlárazottabb, de mégis sokunk szívéhez közel álló, dependenciát és demenciát okozó versenyéről, Spartathlonról.

Jobb is ez az ókori idegenvezetés. Aki videójáték módban, meditálva szeretné bejárni a versenyútvonal ókori városait, kezdje ezzel a másfél órával Athéntól Argoszig (Korinthoszig).

A folytatásban, ami már a versenyléptékkel nézve is korrekt, hiszen hat órás (!), a vándor érinti majd Korinthoszt és Spártát is.

Érdekelnek a blognak a podcast adásai, a jövőbeliek az eddigi nagyinterjúk, vagy a többi tematikus futópodcastom?

Akkor szállj be a finanszírozásba, patronáld a 12 éve fennálló blog és a podcast nyilvános működését, továbbá férj hozzá exkluzív tartalmakhoz is, amik a a futás vonzáskörzetében levő, izgalmas és értékes alakokról, témákról készülnek.

Keresd őket a Spotify, iTunes, Google Podcasts, Mixcloud, Anchor streaming platformokon.

Become a member!  

buntetokor_tablo_fb_fejlec_uj_2024.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nemaze.blog.hu/api/trackback/id/tr7518421791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása